Όταν η ΕΟΚ νομοθετεί. Μια ιστορία, μα τι ιστορία...

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
16 Μαΐου 2017

Το τέλος της σεζόν είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν οι ομάδες και συντελεστές τους πράγματα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και έμειναν ανεξίτηλα γραμμένα στην μνήμη τους.

Το sportshero.gr, κάνει φέτος μια προσπάθεια να βρεθεί δίπλα σε όλες τις ομάδες της Α1 ακόμη και στην μεταβατική περίοδο και να σας μεταφέρει τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους για τα όσα έζησαν την χρονιά που πέρασε στα γήπεδα της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας.

Έτσι σήμερα (16/05) βρεθήκαμε στον Πανιώνιο και καταγράψαμε μεταξύ άλλων μια ιστορία, η οποία δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την ... διάθεση της ΕΟΚ να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Νομοθετεί, ακόμη και μετά την έναρξη της σεζόν, αλλά εκτός από το να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες, κάνει κάτι ακόμη καλύτερο.

Αφού ανακοινώνει ελάχιστα από αυτά που αποφασίζει, κάποιες φορές ξεχνάει να ενημερώσει και τους άμεσα ενδιαφερόμενους, όπως ας πούμε τις γραμματείες των αγώνων.

Έτσι συνέβη αυτό που μας εξιστόρησε ο εκ των προπονητών του Πανιωνίου Άγγελος Γιαννουλάκης:

«Να σου πω σαν ευτράπελο, ότι πήγαμε να παίξουμε στον Παναθλητικό την Κυριακή πριν από το Πάσχα και η γραμματεία μας έλεγε, γιατί κατεβάσατε τρίτη Αμερικανίδα ενώ στο πρωτάθλημα επιτρέπονται δυο. Φέρτε μου το χαρτί που επιτρέπει η ΕΟΚ να υπάρχει τρίτη Αμερικανίδα στο σωματείο σας. Τι να πεις από εκεί και πέρα. Αν κατεβαίνεις σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να πείσεις τον κριτή ότι για να βάλει το όνομα της Τζόουνς στο φύλλο αγώνα πρέπει να του πας την απόφαση, την προκήρυξη που δεν υπάρχει, δεν γίνεται, πως να το κάνεις»!!!

Άλλα σχόλια περιτεύουν...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αλέκος Δάγλας: «Γι αυτούς τους λόγους αποτύχαμε» »

 


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 348 επισκέπτες και κανένα μέλος